Opleidingen

Ontdek de kracht van AI zoals ChatGPT op je werk

Waardering
5/5

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van AI en ChatGPT, waar technologische vooruitgang dit jaar spectaculaire sprongen heeft gemaakt. Wat voorheen misschien verwarrend of onduidelijk leek, wordt nu binnen handbereik gebracht dankzij de kracht van ChatGPT…..

AI: De noodzakelijke brug naar vernieuwing voor MKB

Waardering
5/5

Het gaat hier om een opleiding voor de MKB’er die het vaak moeilijk heeft. Vaak gaat het om een oudere ondernemer die nu juist gebruik moet maken van ChatGPT om weer een boost aan zijn onderneming te geven. In de opleiding laten we zien hoe je eerst specifieke behoeften moet identificeren…..

AI-Powered Leiderschap: Excelleren als Leidinggevende

Waardering
5/5

Veel mensen krijgen op latere leeftijd een leidinggevende positie. Op dat moment is er vaak geen tijd meer om alle theoretische aspecten van leiderschap grondig te bestuderen. Dit is ook niet noodzakelijk. Het draait om de vaardigheid om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen…..

Midjourney, kunst en creativiteit

Waardering
5/5

Midjourney als AI-programma om kunstzinnige afbeeldingen te creëren, wordt vaak als programma op zich behandeld. Daar is op zich niets mee mis. Maar we weten uit ervaring dat de combinatie met het onderwerp “creativiteit in de kunst” uitermate boeiend is en een geweldige meerwaarde biedt…..

Marketing met ChatGPT als onverslaanbare coach

Waardering
5/5

Ontdek de kracht van ChatGPT in marketing. Deze opleiding onthult hoe je AI-gestuurde chatbots en tekstgeneratie kunt inzetten voor betere klantinteractie, gepersonaliseerde communicatie, contentcreatie en leadgeneratie…..

Ondernemen: Een Nieuw Begin op Latere Leeftijd

Waardering
5/5
Overweegt u op latere leeftijd een nieuwe onderneming te starten? U bent echt niet de enige. Deze boeiende opleiding biedt u de kennis en hulpmiddelen die u nodig heeft om succesvol te ondernemen. Ontdek allereerst hoe u uw levenservaring kunt omzetten in een bloeiende onderneming met behulp van de nieuwste technologieën…..

Solliciteren met behulp van AI zoals ChatGPT

Waardering
5/5

De grootste problemen van 55-plussers om weer een baan te vinden zijn:

  • Leeftijdsdiscriminatie
  • Verouderde vaardigheden
  • Beperkte mobiliteit

Om deze problemen te overwinnen, gaan we op de volgende punten in…..

Fit & Gezond op je werk

Waardering
5/5

Vitaliteit krijgt een bijzondere betekenis zodra we de leeftijd van 55 passeren. Vroeger dachten we aan ‘oud worden’ en het naderende pensioen, maar die tijd ligt achter ons. Dat wil niet zeggen dat onze interesse in fysieke en mentale gezondheid afneemt; integendeel, deze ondergaat juist een aanzienlijke verandering…..

'Pensioen in Zicht' met ChatGPT: een unieke verkenning voor jou en je partner

Waardering
5/5

Stap binnen in de opwindende wereld van ‘Pensioen in Zicht’ met onze innovatieve opleiding, waarbij ChatGPT een centrale rol speelt. Dit is geen doorsnee pensioenplanning; het is een reis naar een nieuw tijdperk van pensioenvoorbereiding…..

Versterk je Linkedin-profiel met behulp van Ai zoals ChatGPT

Waardering
5/5

Stap binnen in de boeiende wereld van ‘LinkedIn voor 55+’, waarbij ChatGPT een essentiële rol speelt in het transformeren van jouw online professionele aanwezigheid. Deze unieke cursus is speciaal ontworpen voor ervaren professionals van 55 jaar en ouder, en het is gericht op het maximaliseren van jouw gebruik van LinkedIn…..

De Invloed van Kunst en Cultuur op Werk en Welzijn

Waardering
5/5

Kunst en cultuur hebben een aanzienlijke invloed op de werkomgeving en werknemers. Hier zijn enkele manieren waarop:

Creativiteit en Innovatie: Blootstelling aan kunst kan de creativiteit van werknemers stimuleren. Het moedigt denken buiten de kaders aan, wat kan leiden tot innovatieve oplossingen en ideeën op de werkvloer…..