Versterk je Linkedin-profiel met behulp van AI zoals ChatGPT

Stap binnen in de boeiende wereld van ‘LinkedIn voor 55+’, waarbij ChatGPT een essentiële rol speelt in het transformeren van jouw online professionele aanwezigheid. Deze unieke cursus is speciaal ontworpen voor ervaren professionals van 55 jaar en ouder, en het is gericht op het maximaliseren van jouw gebruik van LinkedIn. We geloven dat leeftijd een voordeel is, en met de juiste kennis en tools kun je een indrukwekkend LinkedIn-profiel creëren dat jouw ervaring en vaardigheden in de schijnwerpers zet.

ChatGPT, jouw virtuele LinkedIn-coach, zal je begeleiden bij het optimaliseren van je profiel, het opbouwen van een krachtig netwerk, het creëren van boeiende content en het gebruiken van LinkedIn als een effectieve tool voor professionele groei. 

Professionele groei

Leer hoe je je expertise kunt delen, nieuwe kansen kunt ontdekken en jezelf kunt positioneren als een echte leader op jouw vakgebied.

Goede begeleiding en afsluiten met certificaat

Op de praktijkbijeenkomst gaan we vooral in op het gebruik met ChatGPT rond het zoeken naar de beste perspectieven. We hebben daartoe speciale e-learnings ontwikkeld. Tijdens een afsluitende praktijkbijeenkomst zoomen we in op de verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende aanpak.