'Pensioen in Zicht' met ChatGPT: een unieke verkenning voor jou en je partner

Stap binnen in de opwindende wereld van ‘Pensioen in Zicht’ met onze innovatieve opleiding, waarbij ChatGPT een centrale rol speelt. Dit is geen doorsnee pensioenplanning; het is een reis naar een nieuw tijdperk van pensioenvoorbereiding.

In deze unieke opleiding ontdek je hoe ChatGPT, jouw persoonlijke digitale gids, je kan bijstaan bij elke stap op weg naar je pensioen. We gaan verder dan de traditionele financiële planning. Samen met ChatGPT leer je hoe je je pensioen kunt optimaliseren, niet alleen op financieel gebied, maar ook op het gebied van gezondheid, welzijn, hobby’s en levensstijl.
Als extra bonus is er een hotelovernachting inbegrepen voor jou en je partner, zodat je de opleiding in alle comfort kunt ervaren.

Waar wacht je op?

Bereid je voor op een moeiteloze overgang naar je pensioen en maak van deze levensfase een tijd van avontuur en vervulling met ‘Pensioen in Zicht’ en ChatGPT aan je zijde.

Goede begeleiding en afsluiten met certificaat

Op de praktijkbijeenkomst gaan we vooral in op het gebruik met ChatGPT rond het zoeken naar de beste perspectieven. We hebben daartoe speciale e-learnings ontwikkeld. Tijdens een afsluitende praktijkbijeenkomst zoomen we in op de verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende aanpak.