Fit & Gezond op je werk

Vitaliteit krijgt een bijzondere betekenis zodra we de leeftijd van 55 passeren. Vroeger dachten we aan ‘oud worden’ en het naderende pensioen, maar die tijd ligt achter ons. Dat wil niet zeggen dat onze interesse in fysieke en mentale gezondheid afneemt; integendeel, deze ondergaat juist een aanzienlijke verandering. Veel bestaande online programma’s lijken zich vooral te richten op jongeren, zonder dit expliciet te vermelden. Titels als “Hoe loop je de 10 km nog sneller”, suggereren juist aspecten die voor mensen boven de 55 niet meer relevant zijn. Daarom hebben we een zeer doelgericht programma ontwikkeld, gecreëerd door 55-plussers, voor 55-plussers. 

Gezonder en vitaler

Onze super vitaliteitscoach, ChatGPT, staat aan jouw zijde om je te ondersteunen op jouw reis naar een gezondere en vitalere levensstijl.

Goede begeleiding en afsluiten met certificaat

Op de praktijkbijeenkomst gaan we dieper in op de vraag wat de basiskenmerken van effectief leiderschap zijn en hoe ChatGPT als betrouwbare adviseur kan optreden. De bijeenkomsten worden geleid door em. Prof. Dr. Kasper Boon, die tal van leidinggevende posities heeft bekleed en leerprogramma’s heeft ontwikkeld voor toekomstige leiders in grote internationale organisaties. Hij zal persoonlijke gesprekken voeren met elke deelnemer om op basis van zijn uitgebreide ervaring individueel advies te verstrekken.