Ondernemen: Een Nieuw Begin op Latere Leeftijd

Overweegt u op latere leeftijd een nieuwe onderneming te starten? U bent echt niet de enige. Deze boeiende opleiding biedt u de kennis en hulpmiddelen die u nodig heeft om succesvol te ondernemen. Ontdek allereerst hoe u uw levenservaring kunt omzetten in een bloeiende onderneming met behulp van de nieuwste technologieën.  Een uniek kenmerk van deze opleiding is het gebruik van ChatGPT, de onovertroffen AI-assistent die u zal begeleiden en ondersteunen tijdens uw ondernemersreis. ChatGPT zal u helpen bij het genereren van ideeën, het opstellen van zakelijke plannen, het begrijpen van markttrends, en zelfs bij het verbeteren van uw digitale aanwezigheid. 

Wacht niet langer

Deze opleiding biedt absoluut de nodige begeleiding om uw ondernemersdoelen te bereiken. Wacht niet langer; het is nooit te laat om uw ondernemersdromen waar te maken. Schrijf u vandaag nog in voor deze inspirerende opleiding.

Goede begeleiding en afsluiten met certificaat

Op de praktijkbijeenkomst gaan we vooral in op het werken met ChatGPT bij alle onderwerpen die je als ondernemer tegenkomt. Denk als voorbeeld maar aan het opzetten van het businessplan of aan de uitwerking van de ideeën rond markering. en het schrijven van overtuigende zakenbrieven. Juist de praktijkbijeenkomst biedt een duidelijke meerwaarde aan deze opleiding.