Midjourney, kunst en creativiteit

Midjourney als AI-programma om kunstzinnige afbeeldingen te creëren, wordt vaak als programma op zich behandeld. Daar is op zich niets mee mis. Maar we weten uit ervaring dat de combinatie met het onderwerp “creativiteit in de kunst” uitermate boeiend is en een geweldige meerwaarde biedt. 

Prachtige kunstcursussen

Met de prachtige kunstcursussen die wij aanbieden bijvoorbeeld over het Impressionisme als baanbrekende vorm van schilderen, of over het Japonisme of over “De wonderbaarlijke wereld van Jeroen Bosch” krijg je iets extra mee dat je nooit meer zult vergeten en waarmee een unieke creatieve bodem wordt gelegd voor  jou als Midjourney-kunstenaar.

Goede begeleiding en afsluiten met certificaat

Op de praktijkbijeenkomst gaan we dieper in op de vraag wat de basiskenmerken van effectief leiderschap zijn en hoe ChatGPT als betrouwbare adviseur kan optreden. De bijeenkomsten worden geleid door em. Prof. Dr. Kasper Boon, die tal van leidinggevende posities heeft bekleed en leerprogramma’s heeft ontwikkeld voor toekomstige leiders in grote internationale organisaties. Hij zal persoonlijke gesprekken voeren met elke deelnemer om op basis van zijn uitgebreide ervaring individueel advies te verstrekken.