AI: De noodzakelijke brug naar vernieuwing voor MKB

Het gaat hier om een opleiding voor de MKB’er die het moeilijk heeft. Vaak gaat het om een oudere ondernemer die nu juist gebruik moet maken van ChatGPT om weer een boost aan zijn onderneming te geven. 

ChatGPT direct als praktische hulp

In de opleiding laten we zien hoe je eerst specifieke behoeften moet identificeren. Dit kan om zaken gaan als digitale marketing, automatisering van bedrijfsprocessen of klantenserviceverbeteringen. Vervolgens wordt getoond hoe ChatGPT direct als praktische hulp kan worden ingezet. Voor iedere ondernemer die zich in bovenstaande herkent een absolute must.

Goede begeleiding en afsluiten met certificaat

Elke cursist krijgt veel aandacht van onze professionele docent. Stap voor stap wordt het werken met ChatGPT duidelijk gemaakt. Ook Bard, de AI-tool van Google komt aan bod. De praktijkbijeenkomst staat in het teken van begeleid zelf werken met ChatGPT. Juist deze praktijkbijeenkomst geeft deze opleiding een duidelijke meerwaarde. Na afloop ga je tevreden naar huis met jouw certificaat, ondertekend door em. Prof. dr. ir. Kasper Boon. En nog belangrijker… je weet nu hoe je een boost aan je onderneming kunt geven.