Ontdek de kracht van AI zoals ChatGPT op je werk

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van AI en ChatGPT, waar technologische vooruitgang dit jaar spectaculaire sprongen heeft gemaakt. Wat voorheen misschien verwarrend of onduidelijk leek, wordt nu binnen handbereik gebracht dankzij de kracht van ChatGPT. Onze opleiding neemt je mee op een intrigerende reis door de wereld van ChatGPT, Bard (van Google), en de diepgaande inzichten in Artificial Intelligence (AI). 

Wat deze opleiding echt bijzonder maakt...

… is dat deze op maat is gemaakt voor de ervaren generatie van 55-plussers, met talloze voordelen die perfect aansluiten op jouw behoeften en levensfase. We houden een comfortabel tempo aan, zodat je de technologie in je eigen tempo kunt verkennen. En maak je geen zorgen, we bieden volop begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van deze fascinerende wereld van AI.

Goede begeleiding en afsluiten met certificaat

Elke cursist krijgt veel aandacht van de professionele docent. Stap voor stap wordt het werken met ChatGPT duidelijk gemaakt. De praktijkbijeenkomst staat in het teken van begeleid zelf werken met ChatGPT. Na afloop ga je tevreden naar huis met jouw certificaat, ondertekend door em. Prof. dr. ir. Kasper Boon.